• Wil jij positiever door het leven? Volg mijn gratis Lach Bootcamp :-)
  • Vanaf 1 december 2023 start de 22 dagen challenge Mijn Magisch Ochtendritueel voor meer rust in je hoofd en opgeladen energie!

Reviews

Ik ben met een blanco pagina en open geest vertrokken naar de zintuigenwandeling, zodat ik alle ervaringen op me af kon laten komen. Wat heb ik ervan genoten! Deze wandeling is zeker een aanrader voor iedereen die zich eens wil terugtrekken in de natuur om daar magie te herontdekken, rust en ontspanning te vinden. Katrien begeleidt je met veel enthousiasme, kennis en zonder te veel "zweverigheid".

Elk zintuig komt aan bod, zodat elke persoon de stress van het dagelijkse leven of een negatieve ervaring van zich af kan schudden. Er is voor ieders wat wils. We hebben op het einde van de wandeling ook superleuke en handige tools gekregen om thuis verder te ontprikkelen. Dit smaakt/voelt/proeft/... naar meer ðŸ™‚ 

Steffi - Zintuigenwandeling

De zintuigwandeling was erg rustgevend. Terwijl werd je ondergedompeld in verschillende weetjes over onze zintuigen. Katrien haar enthousiasme werkt aanstekelijk, er onderweg waren er leuke verrassingen. Het sprookjesbos was voor mij het hoogtepunt. 

Karen - Zintuigenwandeling

Op een zonnige zondagochtend in september reed ik richting Westmalle. Het naderen van de afspraakplek was al rustgevend, hoe mooi is België. We zoeken het allemaal in het verre buitenland, maar achter onze hoek is het ook al de moeite.

Een stralende Katrien stond mij op te wachten, na een dikke knuffel (na al die jaren mocht dat wel) en de kennismaking met de andere deelneemsters, gingen we op pad.

Er werd regelmatig haltgehouden om een zintuig toe te lichten. 

We keken, hoorden, voelden, roken weer zoals nooit tevoren.

Fantastisch om even stil te staan bij de 'tools'

die ons lichaam ons geeft om te GENIETEN.

Terug aan de parking kregen we nog de kers op de taart: ons zintuig proeven werd beloond met noten, frambozen, zelfgemaakte ijsthee, ...

Met een goodiebag en opgeladen met positieve energie reed ik terug naar de stad.

Katrien had gelijk: na zo'n zintuigenwandeling plan je best de rest van de dag niets. Je zit gewoon in een rustbubbel die je zo lang mogelijk wil vasthouden.

Nicole - Zintuigenwandeling

EEN ABSOLUTE AANRADER VOOR IEDEREEN DIE TERUG TOT RUST WIL LEREN KOMEN.

 Na een eerdere deelname aan een bosbad waar ik Katrien ontmoette, besloot ik,

in te gaan op deelname aan een zintuigenwandeling bij haar. 

Wat een superfijne ervaring!
Katrien is een heel aangename vrouw die de kunst van het luisteren heel goed verstaat en heel onderlegd is in de materie.
Op een rustig tempo vertrokken we voor de wandeling en zij heeft op een heel leuke manier alle zintuigen aan het werk gezet. Door enkele eenvoudige tips leer je terug om veel aandachtiger in de natuur te staan en ook om terug dichter bij jezelf te komen.
De tips die je krijgt zijn vaak overal toe te passen.
De wandeling werd afgesloten met een lekker en gezond hapje en drankje waarbij we nog wat konden napraten.

Micheline - Zintuigenwandeling

De zintuigenwandeling startte voor mij wat verhit, aangezien mijn bus vertraging had.  Maar Katrien heeft die goed opgevangen en ik start rustig de wandeling.  Deze loopt door een mooie omgeving.  Katrien geeft leuke tips en trics en ik ervaar dat ze weet waarover ze spreekt.  In heel haar doen en laten spreekt haar geestdrift en enthousiasme.  De geschenkjes bij elk zintuig zijn duidelijk goed doordacht en verrassend.

Het 'sprookjesbos' met de majestueuze bomen geeft mij echt een WAUW-gevoel.  Ik voel ontroering als ik me verbind met een eeuwenoude boom.

Ja, deze wandeling is zeker "me-time" en nodigt uit om in contact te komen met mijn eigen zintuigen EN de prachtige natuur om me heen.

Elly  - Zintuigenwandeling

 

Eigenlijk wisten we niet wat ons te wachten stond. We hadden die uitzending van Iedereen Beroemd wel gezien, waar er sprake was van lachclubs. 

Dat was waarschijnlijk de trigger die ons curieus maakte naar een nieuwe ervaring in ons leven. 

Ik had zelf al wel een bosbad meegedaan. Komt misschien op hetzelfde neer, je moet enkel denken aan het NU-moment. Niet aan die gemiste kans van gisteren, niet op dat examen van morgen. Alles uit de leefwereld kieperen, alles loslaten en aan niets meer denken. Proberen de arm- en zwaaibewegingen te volgen om een beetje op te warmen. We zochten een klaverveld op. Zouden we ons geluk hier al beproeven? We kregen een potje cadeau waar we ons mee mochten inwrijven, want de drie hoofdlachen kwamen aan bod.

Zeventien spiertjes werden er attent op gemaakt dat ze veel werk gingen hebben het komende uur.  

Het park was vredig op deze midweekdag. Geen horden toevallige passanten die spontaan kwamen meedoen deze keer. We stoppen aan een huisje waar we met lachballen gaan werken. Maar eerst nog een paar spelletjes om de vrolijkheid in de hersenen te krijgen. Nadenken, geconcentreerd blijven, en op tijd overschakelen naar alweer diezelfde drie lachgiganten. Plezant dat je dit kan doen met iemand die je nooit ontmoette. Niet nadenken, gewoon fantasie gebruiken en geweldige dingen in de mindset steken. Een voortdurend thema. Omdat we alles loslieten is het juist zo moeilijk om er een review over  te schrijven. Maakt niet uit, we verlieten onze comfortzone en hadden anderhalf uur gelukzaligheid. Een lach die we twee minuten wilden EN konden aanhouden. Om dan alles weer zachtjes aan de natuur over te laten, en een tweetal minuten weg te zinken in het gefluit van vogeltjes en hun vrijheid. 

Katrien had nog een verrassing, haar geheime plekje, waar we op de gevoelige plaat werden vastgelegd. Hier konden we ons nog eens een laatste keer laten gaan, en onze beste lach laten weergalmen.  De observerende eenden aanhoorden de klank en probeerden op hun manier te imiteren. Ook zij traden eventjes uit hun dagelijkse beslommeringen. 

Niets dan tevreden gezichten bij het afscheid en we werden nog verrast op

een lachkoekje en een giecheltheetje van speciale makelij. 

Komt er een vervolg ? We hopen van wel.  Een uitdaging staat er Katrien te wachten.

Zorgen dat er een lachclub in onze provincie komt. We zijn kandidaat. 

Groetjes 

Liliane en Jef  - Lachwandeling

Samen lachen is niet alleen leuk, maar ook gezond ! Een leerrijke ervaring !

Isabelle - Lachwandeling

Bedankt voor de leuke wandeling op een ideale locatie zodat we tijdens deze warme dag verkoeling kregen van de mooie sprookjesbomen,

ik heb ervan genoten!

Ik voelde me nadien ontspannen en gelukkig, heb even alles kunnen loslaten en ik heb me weer even kind gevoeld,

heerlijk om in het moment te spelen en te genieten. Heel leuk aandenken dat we mee naar huis kregen. 

Sylvia - Lachwandeling

Lachen is gezond!

Dat dat een waarheid is als een koe heeft Katrien ons op de lachwandeling wel laten voelen.

Heerlijk om gewoon maar weer het kind in jezelf naar boven te brengen, alleen maar lachen en gewoon genieten in het NU... geen zorgen.

Het brengt rust, het brengt ontspanning, het ontstrest... een echte aanrader voor iedereen die van het leven (wil) geniet(en)!

Lieve - Lachwandeling

"Ik was aangenaam verrast en de wandeling heeft mijn verwachtingen echt overtroffen!

Ik heb veel bijgeleerd en vond de oefeningen die we deden echt inspirerend, deze neem ik zeker mee om ook op mezelf te gaan doen.

De locatie was prachtig en rustgevend met een select groepje, er was een heel fijne vibe!

De verrassingen zoals tools om mee te nemen en de lekkernijtjes vond ik top! Ook het spirituele aspect rond de kaarten trekken vond ik heel tof!

Ik kan dit iedereen aanraden die behoefte heeft aan zelfzorg en wilt verbinden met de natuur en gelijkgezinden op dieper niveau. Even de "mensentijd" vergeten en opgaan in een nieuwe dimensie met een vertragend ritme. Een weldaad voor de zintuigen, de geest en het mentale welzijn!"

 Silke - Zintuigenwandeling

"De locatie van de zintuigenwandeling was op een mooie, rustige omgeving waar ik veel verbondenheid voelde met de natuur.

Vooral de relaxatie in het 'sprookjesbos' en de oefeningen daar waren voor mij een pluspunt.

Tijdens de oefeningen lag de focus op het hier en nu en het terug leren optimaal gebruiken van onze zintuigen.

Van de ontvangen tools om te ontprikkelen, gebruik ik de snuffelstick alle avonden voor het slapengaan en de 'steen' draag ik steeds bij me.

Ik heb mij niet verveeld tijdens deze bijna 3u durende wandeling, heb dingen bijgeleerd die ik nog niet wist.

Ik heb er echt van genoten.
Ik zou deze wandeling aanraden aan mensen die rust in hun leven zoeken."

Patricia - Zintuigenwandeling

We werden vriendelijk en warm ontvangen door een enthousiaste Katrien. 

Eerst was het niet gemakkelijk om een neplach te creëren, maar Katrien stelt je op je gemak en voor ik het wist kwam er een spontane lach. Ze bracht me terug naar mijn kindertijd op een speelse manier en dat voelde fantastisch.

Ook al zat het weer niet mee , ik voelde me op het einde van de lachwandeling helemaal ontspannen. Als afsluiter hebben we in groep nog wat na gepraat met  een lekker drankje en hapje. Het is een echte aanrader voor iedereen. Ik vond het geweldig. Bedankt Katrien

Greet - Lachwandeling

Katrien neemt je op een speelse manier mee op lachwandeling. ðŸ˜ŠJe komt terug in contact met het kind in je en dat maakt dat je minder nadenkt en gewoon geniet.

Lachen op zich is helend en maakt je weer wat lichter. Ik zou de lachwandeling bij Katrien zeker aanraden.

Ze brengt het op een erg authentieke manier en ze stelt iedereen op het gemak.

Je wordt er goedgezind van. Bedankt Katrien

Karen - Lachwandeling

De lachwandeling van Katrien was precies wat ik nodig had.

Na 4 dagen van weemoed en huilen, kwamen de oefeningen in de natuur helemaal van pas.

Vooral de lachkruik bleek uiteindelijk mijn favoriet.

Dankjewel, Katrien om je missie in de wereld te zetten.

Tiny - Lachwandeling


""Ik kwam volledig blij en ontspannen terug van mijn lachwandeling met Katrien. Zo wandelen en gemeend lachen in het heerlijk ruikende bos na een force regenbui. Je voelt je helemaal herboren.  'n Absolute aanrader! 

 Marleen""

De lachwandeling heeft me aangenaam verrast! Ik wist niet goed wat ik moest verwachten maar het was een erg prettige ervaring! De sfeer was fijn en ontspannen en ik voelde geen druk om te "moeten" lachen, alles ging vanzelf. Ook leuk dat het in de natuur te doen was met een select groepje, zo voelde ik me ook comfortabel. De lachwandeling is zeker een aanrader. Je krijgt er nuttige tips & tricks mee voor thuis, leuke oefeningen, je leert likeminded mensen kennen en bovendien wordt er goed gelachen op verschillende manieren! 

Silke - Lachwandeling

Katrien heeft een spontane, enthousiaste, vrolijke manier om je in het hier en nu te brengen. De degelijke tips zijn eenvoudig en duidelijk. Met een rustige wandeling en gemakkelijke oefeningen werd ik zo meegezogen in verbinding met mezelf, met de natuur en met de medewandelaars. Bij elke oefening hoort een cadeautje waarmee ik nog steeds dagelijks rust- en geluksmomentjes vind.

Isabel - Zintuigenwandeling

De zintuigwandeling was voor mij een leerrijke en mooie ervaring ,en de prachtige plekjes in het bos bracht me tot rust. Tijdens de wandeling zijn we enkele keren gestopt om onze zintuigen te stimuleren. Je staat even stil bij het horen, kijken, voelen en ruiken van de natuur( waar we anders te weinig bij stil staan). Terug aangekomen bij de auto werden we door Katrien getrakteerd met lekkere gezonde snacks en een heerlijke thee. Ook kregen we nog een goodiebag met leuke geschenkjes, die we thuis kunnen gebruiken om te ontspannen en terug te denken aan deze mooie uitstap. De geurstick gebruik ik dagelijks en de steen heb ik altijd op zak.

Ik heb er erg van genoten. 

Greet - Zintuigenwandeling