Zelfzorg Traject Wandel met Gevoel - Vanaf Mei 2024

In dit traject gaan we met max 4 gelijkgestemde vrouwen 6 maanden lang samen op pad naar rust en ontspanning.

Het traject bestaat uit zowel life wandelmomenten als uit online incheckmomenten.

Tijdens elke wandeling dompelen we ons helemaal onder in de atmosfeer van het bos en ervaren we hoe we stapje voor stapje steeds dichter bij onszelf komen en meer rust en ontspanning voelen. Ik leer jullie hoe jullie zelfzorg kunnen toepassen op een eenvoudige manier. Tijdens dit traject gebruik ik technieken en inspiratie uit de mindfulness, ademhalingsoefeningen, yoga, meditatie, aromatherapie, edelstenentherapie, EFT, (zelf)massage, relaxatietherapie, NLP,  natuurcoaching, positieve mindset, Reiki, Tai chi en Qi Gong.

Dit traject bestaat uit:

- Intakegesprek 1 op 1 (90min) online in Google Meet of live al wandelend waarin we samen bekijken naar jouw persoonlijke noden en vraag. (55€)

- 6  wandelingen in groep in de natuur (telkens van 13u00 tot 16u00, steeds met drankje en snackje), telkens op een andere locatie in omgeving Zoersel, Malle, Brasschaat, Kalmthoutse Heide, gespreid tussen mei en begin oktober 2024. 

(twv 88€ x 6 = 528€)

- 6  online check-in zelfzorgmomenten in Google Meet (60min), in te plannen tussen mei en oktober 2024. (25€ x 6 = 150€)

- 1 jaar toegang tot een online Zelfzorg platform bestaande uit 11 modules (Hoe werkt stress?, Ademhaling, Mindfulness, Lichaam, Beweging, Voeding, Aromatherapie, Edelstenen, Reiki,...)  vol met info én praktijk, zoals meditaties, visualisaties en oefeningen. (twv 222€)

- Terugblikactiviteit waarin we terugblikken op het zelfzorgtraject en jouw transformatie vieren met een ontbijtje, lunch of high-tea ! (twv 111€)

Bonussen:

- Zelfzorgpakket twv 77€ met leuke tools die je helpen te ontprikkelen en momentjes van Me-time in te lassen. Tijdens de wandelingen worden er tools gebruikt uit dit zelfzorgpakket.

- Whatsapp groep waar we elkaar gedurende 6 maand steunen, inspireren, motiveren, tips delen,... in onze weg naar meer zelfzorg twv 99€ 

- Toegang tot alle audio's en tips van de Ochtendrituelen Challenge twv 77€

- Toegang tot alle audio's en tips van de Slaaprituelen Challenge twv 77€

- Toegang tot alle oefeningen en tips en meditaties van de afgelopen 11 Mijn Melove Momentjes en de tips en oefeningen van alle komende MMM momentjes die in 2024 gepland worden twv 165€

- 15% korting op alle dagretraites gepland in 2024.

Voor deelname aan dit traject wordt altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek gepland.

Waarde van dit traject met bonussen = 1561 euro

Jouw investering nu 50% slechts 777 euro. Nog 2 plekjes!

Meer info op aanvraag via info@wandelmetgevoel.be

Voorwaarde om deel te kunnen nemen aan het traject is eerst te hebben deelgenomen aan een Zintuigenwandeling of Dagretraite of na een gratis intakegesprek.

Zet je alvast op de wachtlijst voor het Zelfzorg Traject mei 2024 via mail naar info@wandelmetgevoel.be

Deelnemers aan het woord

Omdat mijn deelname aan een zintuigenwandeling me zo goed was bevallen, schreef ik me in voor het zelfzorg traject.
Mijn verwachtingen waren hoog gespannen maar Katrien heeft die voor 200% ingelost!
Op een heel aangename, ontspannen manier werd uitgebreid aandacht gegeven aan de zintuigen.
In dit traject was er ook voldoende tijd om met andere relaxatietechnieken aan de slag te gaan.

Alles vrijblijvend maar zo proefde ik ook eens van andere dingen en tenslotte bepaalde ik met welke dingen ik verder aan de slag wilde gaan.
Ik ben helemaal niet creatief aangelegd maar tijdens 1 van de 6 wandelingen heeft Katrien me iets laten maken met spullen die we vonden in de natuur waar ik nog steeds trots op ben.
Op een andere wandeling is ze erin geslaagd om me te verlossen van een zware last die op mijn schouders drukte door een mindfulness oefening.
Sinds ik deze wrok heb kunnen loslaten ervaar ik dat mijn leven een stuk makkelijker is. Na die oefening voelde ik me plots veel lichter en kwam later tot het besef dat die last veel te veel van mijn energie wegzoog.
Mijn zelfbewustzijn en zelfvertrouwen zijn toch wel groter geworden door haar te leren kennen.
Het afsluiten van de wandelingen met een natje en een droogje ( waarbij ze dan ook nog eens rekening hield met het feit dat ik niets zoet lust) was steeds top!
Tijdens het traject leerde ik iemand kennen waarmee ik nu nog afspreek om samen de natuur in te trekken.
Kortom: voor mij is het heel waardevol geweest om Katrien te leren kennen.

Micheline

Onze wandelingen van het zelfzorg traject hebben mij

enorm veel deugd gedaan.

Ik vond het voor mezelf heel goed dat de eerste wandelingen individueel waren. Nadien met Micheline erbij was ook heel fijn, zo'n warme vrouw.

In een groep had ik mezelf meer geremd gevoeld. Zeker om al te veel persoonlijke onderwerpen te bespreken. 

De oefeningen die we tijdens de wandelingen gedaan hebben, daarvan doe ik er enkele nog steeds.

Omdat ze gemakkelijk en toegankelijk zijn en je hebt er niets voor nodig. bv reiki, tai chi 

De verschillende locaties waren allen wel heel mooi en rustgevend.

Voor mij hoefde het niet per sé telkens een andere locatie te zijn, omdat ik daar minder belang aan hecht.

Ik vond het wel heel handig dat je via whatsapp het adres met foto's van je auto doorstuurde! Dat was heel handig en zo herken je direct waar je moet zijn en kan parkeren.

Wat ik ook enorm apprecieer is dat je zoveel aandacht schenkt aan de persoon individueel zoals o.a. een persoonlijke kaart, een persoonlijke hanger, ... Een natuurkaart of elfenkaart trekken was nieuw voor mij (ik wist niet dat zo'n kaarten bestaan) en vond ik ook altijd een heel leuk moment. Ook het laten kiezen uit je ruime collectie verse theetjes was voor mij telkens ook heel leuk en lekker.

Lieve Katrien, bedankt voor de mooie ontspannende wandelingen, je enthousiasme, kennis van zaken, en vooral voor je persoonlijke touch!

Kirsten