Ontvang een gratis Voorproefje van Mijn Magisch Ochtendritueel!

"Wat een openbaring 
Tijdens deze 22 dagen challenge kreeg ik elke dag een tip via Whatsappje om mijn eigen magisch ochtendritueel te creëren.
Whatsappje bestaat uit 2 delen: een audiofragment met de fijne stem van Katrien en een kaart met afbeelding met uitleg en de uitnodiging van de dag.
Het zijn allemaal kleine veranderingen die ik kon aanbrengen in mijn ochtend en waardoor de dagen veel positiever verlopen.
Tijdens de 22 dagen deed ik bijna elke uitnodiging (niet alles lukte want als ik om 5 u opsta kan ik in de winter geen daglicht binnenlaten ;-))
Het zijn een waaier van tips waarmee ik voor mezelf een ochtendritueel maakte dat voor mij heel haalbaar is en echt niet veel tijd in beslag neemt.
Voor iedereen die zijn dag en leven mooier wil maken is dit een absolute aanrader "

Micheline

Ben jij het ook zo beu dat je 's morgens al stijf van de stress staat??

 • Ben jij ook zo gefrustreerd dat je 's morgens moe wakker wordt?
 • Loop jij ook de hele dag van hot naar her en voel je je helemaal overstresst?
 • Ben jij al oververmoeid nog voor je aan je werkdag begint?
 • Heb jij het gevoel dat je gaat crashen, dat je wel een week zou kunnen slapen?
 • Ben jij al van 's morgens in de weer om voor een ander te zorgen en vergeet je jezelf?
 • Snak jij naar een momentje voor jezelf?

Been there, done that! Jarenlang sleepte ik mezelf voort en geraakte ik 's morgens amper uit mijn bed. Ik voelde me oververmoeid, had spierpijn, hoofdpijn en kon me nog amper concentreren...

Tot ik met een ochtendritueel de dag startte! 

Met slechts kleine aanpassingen en minimale tijdsinvestering creëer jij nieuwe gewoonten in je ochtendritueel! Tijdens deze challenge start jij met rust en tijd voor jezelf aan jouw dag! Ik beloof je dat ik alle tools en tips zal geven om een Magisch ochtendritueel uit te werken dat mijn leven positief veranderde!

Ik neem je graag even mee naar een paar jaar geleden...

zo verliep elke morgen voor mij...voor ik een ochtendritueel had...

6u30 de wekker gaat af, ik schrik en denk "ooo, neen, nu al ? Ik heb amper geslapen!" Ik voel me nog moe, de vermoeidheid is zelfs groter dan gisterenavond toen ik alweer veel te laat ging slapen...Ik spring uit bed want heb geen tijd te verliezen als ik om 7u al in de auto wil zitten om de file voor te zijn...Onderweg naar de badkamer stoot ik mijn kleine teen tegen het bed...auww dat doet pijn! 

Ik spring snel snel onder de douche, kleren aan en spurt naar de keuken...terwijl ik wacht tot de waterkoker afslaat, merk ik dat de granola en amandelmelk op zijn :-( dan maar een mueslireep voor onderweg in de auto zucht ik...Aha het water is eindelijk gekookt, ik giet het water naast mijn theekop!?  Ach ik heb toch geen tijd meer om te wachten tot de thee drinkbaar is zonder me te verbranden...dus ik loop naar auto...shit vergeten te tanken gisterenavond...hopelijk red ik het tot in Antwerpen...

Lap, 7u en al file, ik maak me druk over elk rood licht...helemaal op van de stress rij ik iets voor 7u30 de ondergrondse parking in...OEF ik heb het weer gehaald...klaar om aan mijn lange werkdag te beginnen...

Hoe mijn ochtend vandaag verliep...Wat als je nu eens start met tijd voor jezelf?

Ik word rustig wakker en vraag me af hoe laat het zou zijn...Nog geen minuutje later hoor ik het zachte gezoem van mijn wekker...

Ik blijf nog even liggen en leg 1 hand op mijn buik en 1 hand op mijn borst en luister naar mijn ademhaling, mijn anker. Mijn hand op mijn buik gaat rustig op en neer zoals een bootje dobberend op een stille zee...

Ik ga rechtop zitten in bed en strek me eens goed uit, maak mijn schouders en nek los.

Het eerste wat ik doe is de gordijnen en venster openen zodat er licht en verse lucht in de slaapkamer binnenstroomt.

Ik neem een diepe teug frisse lucht en adem uit met een glimlach op mijn gezicht en zeg: Vandaag is een prachtige dag!

Ik sluit mijn ogen en visualiseer hoe mijn dagretraite die vandaag gepland staat zal verlopen...Ik heb zoveel zin in deze heerlijke dag!

In de keuken heb ik nog tijd zat voor een licht ontbijtje. Ik neem mijn theekopje in de hand en loop ermee naar buiten naar de tuin...zalig ontwaken op blote voeten in het nog natte gras hihi ik voel me weer kind en mijn hart maakt een sprongetje. Ik hoor de vogels vrolijk fluiten, ook zij hebben zoveel zin in deze nieuwe mooie dag!

Ook voor jouw is dit mogelijk! 

Met slechts kleine stapjes grote veranderingen ervaren!

 

22 dagen Challenge Mijn Magisch Ochtendritueel

Doe mee met de 22 dagen challenge Mijn Magisch Ochtendritueel.

Je ontvangt elke dag rond 6u een mail met link naar de audio met tips om van jouw ochtendritueel een nieuwe gewoonte te maken. 

 • Na deze Challenge start jij je dag met tijd voor jezelf! Hoeveel tijd kies je helemaal zelf. 10 of 15 minuten is al voldoende.
 • Na deze Challenge start je helemaal opgeladen en vol energie aan je dag.
 • Je ervaart meer rust in je hoofd en je kan beter om met de dagelijkse stress.
 • Je kan beter naar je lichaam luisteren en voelen wat jij nodig hebt op elk moment van de dag.
 • Je kan opnieuw genieten van de kleine mooie dingen van het leven!
 • Na deze challenge heb jij ongelofelijke groeistappen gezet op amper 22 dagen en ga je van elke dag overleven naar bewuster gelukkiger leven!
 • Na deze challenge heb je een magisch ochtendritueel uitgewerkt en kan je meteen praktisch met de tips en handvaten aan de slag.

Welke thema's mag je allemaal verwachten?

Een nieuw ochtendritueel in amper 22 dagen met slechts minimale inspanning!

Ik coach jou en ben er voor jou! We doen dit samen!

Mijn Magisch Ochtendritueel is een praktische, laagdrempelige challenge waarbij we 22 dagen samen aan de slag gaan met concrete tips en haalbare oefeningen.

Je ontvang de tip en audio in je mailbox zodat je geen extra software hoeft te openen en van overal deze kan beluisteren.

Je hoeft deze reis niet alleen te maken, ik neem je mee op weg en deel al mijn ervaringen met jou, toon je wat voor mij werkte en laat je zien dat dit ook voor jou mogelijk is!

Tijdens de challenge ben ik jouw compagnon de route, jouw motivator en inspirator, via whatsapp kan je met mij al je twijfels, bevindingen en struggles delen; ik coach jou en ben er voor jou! We doen dit samen!

Van Ochtendstress naar Innerlijke Rust!

Ontvang een gratis Voorproefje van Mijn Magisch Ochtendritueel!