Ontvang een gratis Voorproefje van Mijn Rustgevend Slaapritueel!

Lig jij uren wakker of kan je de slaap niet vatten omdat je hoofd nog op volle toeren draait??

 • Ben jij ook zo gefrustreerd dat je overdag zo moe bent dat je het liefst zou willen een dutje doen?
 • Kan jij moeilijk inslapen omdat je hoofd nog op volle toeren draait?
 • Lig jij 's nachts uren wakker en denk je aan alles wat nog op jouw to do lijst staat ?
 • Ben jij na een slapeloze nacht al oververmoeid nog voor je aan je werkdag begint?
 • Heb jij het gevoel dat je gaat crashen, dat je wel een week zou kunnen slapen?
 • Ben jij de hele dag in de weer voor een ander en hol je van hot naar her tot 1 minuut voor je gaat slapen om alles rond te krijgen?
 • Snak jij naar een momentje van rust en ontspanning en zelfzorg voor jezelf?

Been there, done that ! Ik was bang om te gaan slapen...

Van slaapproblemen ken ik jammer genoeg alles...Na mijn bijna-doodervaring kreeg ik opeens last van zware nachtmerries. Omdat de situatie echt problematisch werd, liet ik een slaaponderzoek doen in het slaaplabo van UZA. Daar viel het verdict dat ik een aangeboren slaapstoornis Parasomnie had, maar dat de PTSS van de bijna doodervaring deze geactiveerd had met nachtmerries en  nightterrors tot gevolg.

Nightterror, nachtangst of Pavor Nocturnus is een slaapstoornis waarbij de slaper uit een diepe slaap (lijkt) te ontwaken met een plotselinge paniekaanval met roepen, zweten en wilde bewegingen. 

Stress bleek de grote trigger die ervoor zorgde dat ik sommige nachten wel tot 3 nightterrors per nacht kreeg. Ik herinner me nog goed dat ik bang was om te gaan slapen, ik stelde het zo lang mogelijk uit en sliep zelfs een tijdje niet uit angst voor de nachtmerries (ik probeerde me een hele nacht wakker te houden)...

Jarenlang sleepte ik mezelf voort en geraakte ik 's morgens amper uit mijn bed. Ik voelde me oververmoeid, had spierpijn, hoofdpijn en kon me nog amper concentreren...

Er moest iets veranderen!

Stress heeft een enorme invloed op onze slaap en onze slaapkwaliteit.

Van zodra we onze stress overdag gaan aanpakken en voldoende momenten van rust overdag gaan inlassen, zal je een goed nachtrust kunnen oogsten.

Toen ontdekte ik de voordelen van een ochtendritueel en de stap naar een ontspannen slaapritueel volgde vanzelf!

Mijn leven veranderde compleet toen ik het boek Miracle Morning van Hal Elrod las en tijd en ruimte maakte voor een ochtendritueel. 

In de slaapkliniek had ik ook al heel wat tips en handvaten gekregen voor slaaphygiëne en de stap naar een ontspannen slaapritueel was snel gezet!

Wanneer ik zie van waar ik kom en hoe ik nu een hele dag doorslaap en 's morgens vol energie mijn dag start, wil ik mijn kennis en ervaring delen met zoveel mogelijk mensen!!

Want alles start bij een goede nachtrust!

Ook voor jou is dit mogelijk!

Met slechts kleine aanpassingen en minimale tijdsinvestering creëer jij nieuwe gewoonten in je slaapritueel! Tijdens deze challenge maak jij bewust tijd voor jezelf om de dag te eindigen zodat jij op een rustige en ontspannen manier naar bed gaat.

Ik beloof je dat ik alle tools en tips zal geven om een Rustgevend Slaapritueel uit te werken dat mijn leven positief veranderde!

Wil jij ook een betere nachtrust en slapen als een roosje?

Ook voor jouw is dit mogelijk! 

Met slechts kleine stapjes grote veranderingen ervaren!

 

22 dagen Challenge Mijn Rustgevend Slaapritueel

Doe mee met de 22 dagen challenge Mijn Rustgevend Slaapritueel. 

 • Na deze Challenge start jij je avond met tijd voor jezelf! Hoeveel tijd kies je helemaal zelf. 10 of 15 minuten is al voldoende.
 • Na deze Challenge eindig jij elke dag met een moment van rust en ontspanning.
 • Na deze Challenge start je helemaal opgeladen en vol energie aan je dag.
 • Je ervaart meer rust in je hoofd en je kan beter om met de dagelijkse stress.
 • Je kan beter naar je lichaam luisteren en voelen wat jij nodig hebt op elk moment van de dag.
 • Je kan opnieuw genieten van de kleine mooie dingen van het leven!
 • Na deze challenge heb jij ongelofelijke groeistappen gezet op amper 22 dagen en ga je van elke dag slaapstress en frustraties naar innerlijke rust en vertrouwen.
 • Na deze challenge heb je een rustgevend slaapritueel uitgewerkt en kan je meteen praktisch met de tips en handvaten aan de slag.

Een nieuw slaapritueel in amper 22 dagen met slechts minimale inspanning!

Ik coach jou en ben er voor jou! We doen dit samen!

Mijn Rustgevend Slaapritueel is een praktische, laagdrempelige challenge waarbij we 22 dagen samen aan de slag gaan met concrete tips en haalbare oefeningen.

Je ontvang de tip en audio in je mailbox zodat je geen extra software hoeft te openen en van overal deze kan beluisteren.

Je hoeft deze reis niet alleen te maken, ik neem je mee op weg en deel al mijn ervaringen met jou, toon je wat voor mij werkte en laat je zien dat dit ook voor jou mogelijk is!

Tijdens de challenge ben ik jouw compagnon de route, jouw motivator en inspirator, via whatsapp of mail kan je met mij al je twijfels, bevindingen en struggles delen; ik coach jou en ben er voor jou! We doen dit samen!

Van Slaapstress en frustratie naar Innerlijke Rust en Vertrouwen!

Welke thema's komen allemaal aan bod?

Ontvang een gratis Voorproefje van Mijn Rustgevend Slaapritueel!