Wil jij ook meer plezier in je leven?
Meer zelfvertrouwen en je beter in je vel voelen?

Wil jij een positievere mindset en beter kunnen omgaan met stressvolle situaties?
Ontdek de kracht van de lach!

Maak je leven zoveel lichter met de LACH!

Op mijn website kan je de vele gezondheidsvoordelen van lachen lezen. 

Wist je dat wanneer je vaker lacht, of het nu om een echte lach gaat of doen alsof, je een positievere mindset krijgt. 

Door het lachen ervaar je meer ontspanning en kan je beter omgaan met stressvolle situaties.

Je wordt je bewuster van je emoties en leert eenvoudige tips en oefeningen om sneller negatieve gedachten om te zetten naar iets positiefs! Ook je huisgenoten kunnen mee genieten en wanneer jullie samen de lachoefeningen doen, ervaren jullie een sterker gevoel van verbinding met elkaar.

Via de lachoefeningen, daag ik je uit om buiten je comfortzone te gaan, waardoor je zelfvertrouwen een boost zal krijgen. Je zal je ook beter in je vel voelen en volijker door het leven gaan! En dat allemaal met slechts enkele minuten per dag!

Een lach, elke dag! De leukste online cursus van het jaar !!

Zoals jullie weten is het mijn zielsmissie om via mijn lach meer positiviteit te verspreiden bij zoveel mogelijk mensen. 

Om de winterstop van de lachwandelingen te overbruggen,  zocht ik een manier om de lach in de kijker te zetten en mensen bewust te maken van hoe belangrijk de lach kan zijn. 1 lach kan je hele leven veranderen...

Ik werkte een eenvoudig, laagdrempelig online programma uit waarin ik je in 6 modules stap voor stap je lach opnieuw leer ontdekken.

De online cursus bestaat uit maar liefst

  • 77 video's voor in totaal 4 uur en 44 minuten kijkplezier.
  • 48 lachoefeningen!!
  • 6 modules over het ontstaan van Lachyoga, de kracht van jouw lach, de gezondheidsvoordelen, de toepassingen van de Lachyoga en uiteraard veel lachoefeningen. Ook is er een aparte module over ontspanning met een yoga nidra en een lachmeditatie !
  • Lachweetjes en lach-challenges voor 12 weken!
  • Werk/Lachboek :-)
  • Jouw persoonlijke LachYoga Leader coach beschikbaar per mail en lachlijn ;-)
  • En vooral veel plezier en fun, want het is tenslotte de leukste online cursus van 2024!!!

Wil jij graag een gratis voorproefje op Een Lach, elke dag? Schrijf je in voor mijn gratis Lach Bootcamp! En krijg de kans om de online cursus Een Lach, elke dag aan de laagste prijs te volgen!

Nieuwsgierig als ik ben moest ik dit toch even uittesten!
Na deze proefweek ben ik helemaal overstag om mezelf de online cursus cadeau te doen.
Hoe leuk om op deze manier je leven met kleine dingen zoveel plezanter te maken.
Op een leuke manier wordt je wijzer gemaakt in de voordelen van de lach en makkelijk toepasbare oefeningen!
Laat het vervolg maar komen.
Door de verschillende modules kan ik zelf bepalen wat ik wanneer wil doen: super gewoon
Alvast bedankt Katrien om mijn wereld mooier te maken. Ik ga ook proberen de kracht van de lach verder mee uit te dragen 
Micheline

Wat zeggen de deelnemers van Een Lach, elke dag?

Ik weet ondertussen hoe plezant een lachwandeling is. Ergens had ik gehoopt meer plezante dingen zoals lachen met de 10 vingers te ontdekken.

Heb het zaterdag geprobeerd met iemand van de scrabble en daarmee had ik succes.

Jef

 

Super leuk en je wordt er meteen vrolijk van !

Moniek

Katrien is een goedlachse dame die -alleen door naar haar te kijken- je een glimlach op je gelaat doet krijgen. Voor mij is het nog wat uit m'n comfortzone, maar een aantal zaken neem ik zeker mee uit de lachweek.

An

 

De week heeft me ervan bewust gemaakt wat lachen voor me betekent en gelukkig heeft het al een grote rol in mijn leven. Nu weet ik ook waarom 't me zo goed doet!

Brenda

Ik ben me bewuster geworden om dagelijks meer te lachen en zoek het ook op. Vooral de lachoefeningen vond ik erg fijn, in het begin een beetje onwennig, nadien deed het me wel spontaner lachen. Dankjewel lieve Katrien om deze gratis proefweek te maken. Je lach doet mij lachen 🙂

Sarah

 

Ik vond het erg leuk. Vooral de Lach challenge. Zo tof om te merken wat er gebeurt als je zelf naar iedereen lacht. Bedankt Katrien!

Gwenda


Super leuke me-time momentjes, waar ik dagelijks naar uit kijk. Altijd leuk om op een positieve manier bij te leren! Zelfontwikkeling, blijven evolueren, de beste versie van jezelf worden. Dankjewel Katrien! Benieuwd naar meer ❤️ Ik word er spontaan gelukkiger van 😘

Nele

Ik vond het fijn elke dag een bericht te ontvangen met video/weetje/oefening... ik heb er wel van bijgeleerd en ben geïnspireerd geraakt! Leuk!!

Silke

 

Een lach maakt je dag mooier en positiever . Blij met deze tools om een lach elke dag te stimuleren.

Liesje

Leuke weetjes over lachen en hoe je er zelf gemakkelijk mee aan de slag kan.

Ik heb me meteen ingeschreven voor éen van de lachformules!

Micheline

 

Een Lach, elke dag toverde elke dag een glimlach of een lach op mijn gezicht!

Elly


De proefweek van Een Lach, elke dag was leuk met voldoende afwisseling. Ik kreeg  een prettig gevoel bij de berichtjes. Ik heb niets saais ervaren. Ik keek telkens uit naar een nieuwe dag voor een nieuwe leuke ervaring! 

Nicole

 

De proefweek, het whatsapp moment was heel goed en tof. Ik heb ervan genoten, zo 's morgens begroet te worden. Ik hoop je eens te ontmoeten bij een lachwandeling!

Anjes


Ik vind Een lach, elke dag zeker een stimulans om meer te lachen elke dag. Vooral ook de filmpjes met oefeningen zijn leuk om te doen. Lachen is gezond en soms moeten we daar wat in gestimuleerd worden. Vandaar mijn inschrijving voor één van de lachformules!

Patricia

 

De gratis proefweek met Katrien was een interessante en lachwekkende

(ha) week!

Elise


Ik vond de lachweek echt heel leuk! Het bracht me instant blijheid alleen al door de video's te bekijken. Katrien, voor mij ben je in je opzet geslaagd. Hahahahaha, een lach, elke dag 😁

Tina

 

Interessante proefweek en leuk om zo met lachyoga kennis te maken!

Jeanine

 

Katrien brengt met veel kennis van zaken haar boodschap. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk!

An


Katrien is een super symphatieke vrouw. Ze legt duidelijk uit wat de bedoeling is van lachyoga en hoe je de lachoefeningen moet doen. Heel leuk om te volgen!

Kim

 

Leuk om meer te weten te komen over lachyoga

Gitte

Leuke ervaring, veel variatie en jouw lach en uitstraling zijn zo aanstekelijk! Ik besef wel dat ik hier echt 'tijd' voor moest maken, ook al waren het heel korte momenten. Het doet me vooral beseffen dat dit bij zelfzorg hoort.. Misschien werkt de zomer beter? Of hebben we net dit nodig

in de winter ;-)?

Kristel

De gratis proefweek geeft op een ludieke wijze een korte intro op het hele lachsysteem. Lachen is gezond en met de gratis proefweek kan je aan den lijve ondervinden dat lachen nog beter werkt dan een tas koffie om de dag fit en opgewekt te starten.

HildeMijn dag starten met Katrien haar mooie en vooral warme glimlach vond ik zoooooo ontzettend fijn! De lachweek heeft me doen inzien dat ik zeker niet voldoende lach en hier dringend iets moet aan doen. De oefeningen zijn duidelijk en makkelijk toepasbaar. Wat ik sowieso enorm waardeer, want het zorgde ervoor dat ik met gemak de hele week deelnam. Katrien haar lachsessies zijn een absolute aanrader voor iedereen die opzoek is naar meer plezier en easyness in hun leven. Dankjewel voor je mooie werk Katrien! #dankbaar

Tine


Wanneer krijg ik toegang tot het gratis Lach Bootcamp?

Meteen na het aanmelden, ontvang je een mailtje met de toegang tot de besloten proefomgeving.

Wat levert een Lach, elke dag mij op?

Je (her)ontdekt opnieuw de voordelen en de kracht van je lach. Je zal meer positiviteit en spontaniteit ervaren. Je krijgt meer zelfvertrouwen en voelt je beter in je vel. Je wordt creatiever en vindt sneller oplossingen voor dagelijkse tegenslagen en obstakels. Je zal steeds gemakkelijker ook 'echt lachen' in je dagelijkse leven en meer ontspanning ervaren.

Hoeveel tijd besteed ik aan de gratis proefweek Een Lach, elke dag?

De lachvideo's duren slechts enkele minuten, waardoor de proefweek heel behapbaar is. Alle video's van de hele proefweek samen, nemen slechts max 30min van je tijd. Je bekijkt alles trouwens geheel op eigen tempo op momenten welke voor jou passen.

Wat na het gratis Lach Bootcamp?

Na de gratis proefweek of het Lach Bootcamp kan je kiezen om in te stappen in de leukste online cursus van 2024!!!

Na boeking, ontvang je het factuur per mail. Na betaling ontvang je jouw persoonlijke link en paswoord voor de online cursusomgeving.