Wil jij ook meer plezier in je leven?
Meer zelfvertrouwen en je beter in je vel voelen?
Ontdek de kracht van de lach!

Maak de donkere wintermaanden lichter met de LACH!

Op mijn website kan je de vele gezondheidsvoordelen van lachen lezen. 

Wist je dat wanneer je vaker lacht, of het nu om een echte lach gaat of doen alsof, je een positievere mindset krijgt. 

Door het lachen ervaar je meer ontspanning en kan je beter omgaan met stressvolle situaties.

Je word je bewuster van je emoties en leert eenvoudige tips en oefeningen om sneller negatieve gedachten om te zetten naar iets positiefs! Ook je huisgenoten kunnen mee genieten en wanneer jullie samen de lachoefeningen doen, ervaren jullie een sterker gevoel van verbinding met elkaar.

Via de lachoefeningen, daag ik je uit om buiten je comfortzone te gaan, waardoor je zelfvertrouwen een boost zal krijgen. Je zal je ook beter in je vel voelen en volijker door het leven gaan! En dat allemaal met slechts enkele minuten per dag!

Een lach, elke dag! Online aanbod Lancering volgende ronde 12/12/22!!!

Zoals jullie weten is het mijn zielsmissie om via mijn lach meer positiviteit te verspreiden bij zoveel mogelijk mensen. 

Om de winterstop van de lachwandelingen te overbruggen,  zocht ik een manier om de lach in de kijker te zetten en mensen bewust te maken van hoe belangrijk de lach kan zijn. 1 lach kan je hele leven veranderen...

Ik werkte een eenvoudig, laagdrempelig online programma uit waarin ik je stap voor stap je lach opnieuw leer ontdekken.

Via Een Lach, elke dag! ontvang je van mij dagelijks (behalve op zondag) een bericht via whatsapp. Allemaal korte berichtjes of video's welke voor iedereen heel behapbaar zijn. Want zeg nu zelf? Als je geen 3 minuten tijd hebt voor jezelf op een hele dag, voor wie leef je dan?

Voor wie geen smartphone heeft en dus niet over whatsapp beschikt, kan ik de berichten na overleg ook op een andere manier bezorgen: mail, instagram, messenger,...stuur me een mail naar info@wandelmetgevoel.be.

 

Hoe breng ik de lach in jouw leven?

Op maandag ontvang je van mij een videobericht waarin ik je meeneem naar het ontstaan van de lachyoga.

Op dinsdag ontvang je een lachweetje over de voordelen van het lachen,

Op woensdag lachen we samen met een video met lachoefening :-)

Op donderdag daag ik je uit voor een lach-challenge, ik inspireer je met een opdracht voor jou om uit te voeren in je dagelijkse leven.

Op vrijdag lachen we samen met een video met lachoefening :-) 

Op zaterdag stuur ik je het weekend in met gewoon fun! Want lachen is ook gewoon plezierig!

En op zondag kan je rustig nog eens alles herbekijken en de lachoefeningen met je vrienden en familie oefenen ;-)

Om mijn allereerste online aanbod te vieren, organiseer ik een gratis proefweek !

Zo kan je als allereerste kennismaken met Een lach, elke dag! en daarna krijg je de kans om extra voordelig in te stappen!

Schrijf je snel in en mis deze kans niet!

Alle deelnemers ontvangen bovendien een leuke verrassing!!! Ze worden uitgenodigd voor een gratis lachsessie zodat ze ook hiervan gratis eens kunnen proeven!

Wat zeggen de deelnemers van ronde 1 van de Proefweek?

Ik weet ondertussen hoe plezant een lachwandeling is. Ergens had ik gehoopt meer plezante dingen zoals lachen met de 10 vingers te ontdekken.

Heb het zaterdag geprobeerd met iemand van de scrabble en daarmee had ik succes.

Jef

Ik vond het heel fijn om te kunnen uit kijken naar een berichtje vol positiviteit elke dag. Online is niet zo m'n ding, maar toch heb ik de stap gewaagd en het was heel leuk. Een lach doet je nog meer positief in het leven staan en dat is heerlijk. Het is fijn om daar elke dag aan te worden herinnerd.

Ik had graag nog meer lachoefeningen, maar een week is nu eenmaal maar 7 dagenπŸ™‚

Raïssa

Ik ben me bewuster geworden om dagelijks meer te lachen en zoek het ook op. Vooral de lachoefeningen vond ik erg fijn, in het begin een beetje onwennig, nadien deed het me wel spontaner lachen. Dankjewel lieve Katrien om deze gratis proefweek te maken. Je lach doet mij lachen πŸ™‚

Sarah


Super leuke me-time momentjes, waar ik dagelijks naar uit kijk. Altijd leuk om op een positieve manier bij te leren! Zelfontwikkeling, blijven evolueren, de beste versie van jezelf worden. Dankjewel Katrien! Benieuwd naar meer ❀️ Ik word er spontaan gelukkiger van 😘

Nele

Ik vond het fijn elke dag een bericht te ontvangen met video/weetje/oefening... ik heb er wel van bijgeleerd en ben geïnspireerd geraakt! Leuk!!

Silke

 

Een lach maakt je dag mooier en positiever . Blij met deze tools om een lach elke dag te stimuleren.

Liesje

Leuke weetjes over lachen en hoe je er zelf gemakkelijk mee aan de slag kan.

Ik heb me meteen ingeschreven voor éen van de lachformules!

Micheline

 

Een Lach, elke dag toverde elke dag een glimlach of een lach op mijn gezicht!

Elly


De proefweek van Een Lach, elke dag was leuk met voldoende afwisseling. Ik kreeg  een prettig gevoel bij de berichtjes.

Ik heb niets saais ervaren. Ik keek telkens uit naar een nieuwe dag voor een nieuwe leuke ervaring! 

Nicole


Ik vind Een lach, elke dag zeker een stimulans om meer te lachen elke dag. Vooral ook de filmpjes met oefeningen zijn leuk om te doen. Lachen is gezond en soms moeten we daar wat in gestimuleerd worden. Vandaar mijn inschrijving voor één van de lachformules!

Patricia


Ik vond de lachweek echt heel leuk! Het bracht me instant blijheid alleen al door de video's te bekijken. Katrien, voor mij ben je in je opzet geslaagd. Hahahahaha, een lach, elke dag 😁

Tina

 

Interessante proefweek en leuk om zo met lachyoga kennis te maken!

Jeanine


Katrien is een super symphatieke vrouw. Ze legt duidelijk uit wat de bedoeling is van lachyoga en hoe je de lachoefeningen moet doen. Heel leuk om te volgen!

Kim

 

Leuk om meer te weten te komen over lachyoga

Gitte

Leuke ervaring, veel variatie en jouw lach en uitstraling zijn zo aanstekelijk! Ik besef wel dat ik hier echt 'tijd' voor moest maken, ook al waren het heel korte momenten. Het doet me vooral beseffen dat dit bij zelfzorg hoort.. Misschien werkt de zomer beter? Of hebben we net dit nodig

in de winter ;-)?

Kristel

De gratis proefweek geeft op een ludieke wijze een korte intro op het hele lachsysteem. Lachen is gezond en met de gratis proefweek kan je aan den lijve ondervinden dat lachen nog beter werkt dan een tas koffie om de dag fit en opgewekt te starten.

Hilde

Ja ik schrijf me in voor de Gratis Proefweek van een Lach, elke Dag! Start 12/12/22