Hey, ik ben Katrien, 41 jaar en ik vertoef graag in de natuur en buitenlucht. Al heel mijn leven hou ik van dieren in alle kleuren en maten. Koeien knuffelen, spelen met mijn adoptie waterbuffels of praten met paarden zonder woorden zijn mij allemaal niet vreemd. Bij mijn knuffelkippen Porsy & Leine kom ik helemaal tot rust.

De mooiste meest intense ontmoeting met een ander zoogdier was met een dolfijn in het wild. Deze magische ontmoeting op 11/11/2021 zorgde voor de grote ommekeer in mijn leven. Om 11u11 zag ik tijdens een strandwandeling aan de Côte d'Azur een dolfijn zwemmen. Als ervaren snorkelaar twijfelde ik geen moment en zwom met de nodige uitrusting naar hem toe. De jonge tuimelaar zocht meteen contact en het was een unieke en magische ontmoeting met dit zeer intelligente en sociale dier.

Deze ontmoeting liet me niet meer los en deed me nadenken over mijn leven en toekomst.  Enkele maanden later nam ik de beslissing om na 20 jaar als vastbenoemd administratief bediende, het roer volledig om te gooien en voluit te gaan voor mijn dromen. 

Zelf ben ik al sinds 2002 bezig met zelfontwikkeling en 'mijn bewuste pad'. 

Mijn missie is om vrouwen te begeleiden naar een gelukkiger leven met meer gevoel, bewustwording en positiviteit. 

We zitten allemaal te veel in ons hoofd en leven te vaak op automatische piloot. We zijn jammer genoeg de verbinding met de natuur verloren.

Hoe zou het leven eruit zien als we meer zouden vertragen en de stilte in de natuur en in onszelf op te zoeken.

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten op één van mijn wandelingen!

 

Gaan we binnenkort samen op stap?

Liefs Katrien

Het vraagt moed en vertrouwen om de stap in het onbekende te wagen, maar dat geeft ook de grootste voldoening.

Elke dag is een kans om je leven te veranderen.