Elke dag is een kans om je leven te veranderen.

Hey, ik ben Katrien, 43 jaar en ik vertoef graag in de natuur en buitenlucht. Al heel mijn leven hou ik van dieren in alle kleuren en maten. Koeien knuffelen, spelen met mijn adoptie waterbuffels of praten met paarden zonder woorden zijn mij allemaal niet vreemd. Bij mijn knuffelkippen Porsy & Leine kom ik helemaal tot rust.

Magische ontmoeting op 11/11/21 om 11u11

De mooiste meest intense ontmoeting met een ander zoogdier was met een dolfijn in het wild. Deze magische ontmoeting op 11/11/2021 zorgde voor de grote ommekeer in mijn leven. Om 11u11 zag ik tijdens een strandwandeling aan de Côte d'Azur een dolfijn zwemmen. Als ervaren snorkelaar twijfelde ik geen moment en zwom met de nodige uitrusting naar hem toe. De jonge tuimelaar zocht meteen contact en het was een unieke en magische ontmoeting met dit zeer intelligente en sociale dier.

Deze ontmoeting liet me niet meer los en deed me nadenken over mijn leven en toekomst.  Enkele maanden later nam ik de beslissing om na 20 jaar als vastbenoemde administratief bediende, het roer volledig om te gooien en voluit te gaan voor mijn dromen. 

Ervaringsdeskundige

Zelf ben ik al sinds 2002 bezig met zelfontwikkeling en 'mijn bewuste pad'. Als jonge twintiger heb ik een bijna-doodervaring meegemaakt. Na deze ingrijpende gebeurtenis voelde ik de behoefte aan meer zelfzorg en volgde ik uit noodzaak allerlei therapieën en cursussen om deze traumatische ervaring een plek te geven. Ik kampte met angstaanvallen en nachtmerries en verdiepte mij in de werking van chronische stress en hoe deze aan te pakken. Ik leerde technieken om rust in je hoofd te brengen en de kracht van onze ademhaling. Ook het brein nam ik onder de loep en ervaarde zelf hoe belangrijk een positieve mindset is.

Transformatiereis

De afgelopen jaren maakte ik een ware transformatie naar een bewuster en gelukkiger leven. Ook jij kan deze transformatie maken! 

Mijn missie is om vrouwen te begeleiden naar een gelukkiger leven met meer rust, zelfliefde, bewustwording en positiviteit. 

We zitten allemaal te veel in ons hoofd en leven te vaak op automatische piloot. We zijn jammer genoeg de verbinding met onszelf en de natuur verloren. 

Hoe zou het leven eruit zien als we meer zouden vertragen en de stilte in de natuur en in onszelf op te zoeken. Hoeveel mooier zou jouw leven eruit zien als de storm en chaos in je hoofd tot rust komen. 

Ik wil anderen inspireren!

Mijn grootste voldoening haal ik uit het motiveren en inspireren van anderen op mijn eigen authentieke manier en het doorgeven van mijn passie en kennis via eenvoudige meteen toepasbare oefeningen en tools. Ik heb de gave om anderen meteen op hun gemak te stellen en ben sterk empathisch waardoor ik jouw noden snel aanvoel. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten op één van mijn wandelingen of in mijn traject en ook samen met jou deze transformatie te maken.

Gaan we binnenkort samen op stap zodat ook jij durft te gaan voor je eigen pad?

Liefs Katrien

Het vraagt moed en vertrouwen om de stap in het onbekende te wagen, maar dat geeft ook de grootste voldoening.

Wat anderen over me zeggen...

Katrien heeft een spontane, enthousiaste, vrolijke manier om je in het hier en nu te brengen. De degelijke tips zijn eenvoudig en duidelijk. Met een rustige wandeling en gemakkelijke oefeningen werd ik zo meegezogen in verbinding met mezelf, met de natuur en met de medewandelaars. Bij elke oefening hoort een cadeautje waarmee ik nog steeds dagelijks rust- en geluksmomentjes vind.

Isabel

Katrien geeft leuke tips en trics en ik ervaar dat ze weet waarover ze spreekt.  In heel haar doen en laten spreekt haar geestdrift en enthousiasme.  De geschenkjes bij elk zintuig zijn duidelijk goed doordacht en verrassend.

Elly

 

Lieve Katrien, bedankt voor de mooie ontspannende wandelingen, je enthousiasme, kennis van zaken, en vooral voor je persoonlijke touch!

Kirsten

 

Wat een superfijne ervaring! Mijn verwachtingen waren hoog gespannen maar Katrien heeft die voor 200% ingelost! Op een heel aangename, ontspannen manier werd uitgebreid aandacht gegeven aan de zintuigen.
Katrien is een heel aangename vrouw die de kunst van het luisteren heel goed verstaat en heel onderlegd is in de materie.  Voor mij is het heel waardevol geweest om Katrien te leren kennen.

Micheline