• Wil jij positiever door het leven? Volg mijn gratis Lach Bootcamp :-)
  • Vanaf mei 2024 dagretraites Reis naar Innerlijke rust!

Dagretraites op een Magische locatie in de natuur.

Wanneer heb je laatst nog iets helemaal voor jezelf gedaan?

Ja we kunnen allemaal heel goed voor een ander zorgen ;-) Maar vanuit een leeg kopje kan je niet gieten...

Wat als je even voor een dag uit je drukke leven vol met veeleisende to do-lijsten kon stappen. Om te vertragen, even stil te staan en in te checken bij jezelf om te voelen en te kijken waar jij nood aan hebt.

Deze magische reis gaat door op een unieke bosrijke omgeving in Gierle (Lille). De volledige dag staat in het teken van rust en ontspanning en is een echt kado voor jezelf!! Samen in een intieme groep van max 7 gelijkgestemde vrouwen (tenzij op de gemengde dagretraites waar zowel mannen en vrouwen welkom zijn) gaan we op reis naar innerlijke rust. Uiteraard staat er ook een zintuigenwandeling op het programma waar we de tijd nemen om met al onze zintuigen de natuur waar te nemen, ik vond vlakbij het hobbithuisje een magische onbekende plek welke ik omdoopte tot 'den Duin van Robur'.

Om zo als herboren en helemaal opgeladen terug naar huis te gaan met een rugzak vol bruikbare eenvoudige oefeningen en tips die je ook thuis helpen om te ontspannen. Zodat je vanaf nu ook opnieuw heel goed voor jezelf zorgt zodat je kopje op tijd bijvult en het niet leeggeraakt.

Gun jij dit kado van zelfzorg en me-time voor jezelf?


Heb jij ook behoefte aan een dag helemaal voor jezelf!?

Een zachte relaxte dag in het teken van pure zelfzorg, rust en verbinding met jezelf, andere vrouwen en de natuur.

Van overleven naar bewuster leven!


Vanaf mei 2024 nieuw aanbod Dagretraites!

Kies het thema en natuurelement dat het beste bij je past.

Dagretraite met goed gevuld programma met zintuigenwandeling en workshop Aromatherapie , toch is er ook voldoende tijd vrijgemaakt om ook te genieten van de magie van Robur, het hobbithuisje in het bos.

De rustigste dagretraite van allemaal , ook  voor zij met minder tot weinig energie. De klemtoon ligt op genieten van de magie van Robur, het hobbithuisje in het bos, de stilte, de rust en herbronnen met ontspannende oefeningen zoals een stiltewandeling, yoga nidra met soundhealing. Er is in het hobbithuisje ook slaapplek voorzien zodat je zelfs de mogelijkheid hebt om op de middag een dutje te doen. 


Deze dagretraite is ideaal voor Moonlovers of wanneer je meer wil weten over de Magie van de Maan en hoe de Maan meer kan betekenen in je leven. Een natuurwandeling en Maanritueel mogen alvast niet ontbreken tijdens deze verwendag! 

Deze dagretraite is misschien wel tegelijk de speelse en meest krachtigste! We gaan samen op ontdekkingstocht naar jouw Godinnenkracht. Tijdens een 4-elementenwandeling verbinden we ons met Water, Lucht, Aarde en Vuur!  En via een godinnenshoot laten we de prachtige godin in ons wakker worden!


Ik neem je even mee...Geniet je mee van de Magie!

Wil jij graag met een groep vriendinnen, zussen, collega's, buurvrouwen, ...samen deze dagretraite beleven? Vanaf 5pp mag je zelf een datum kiezen voor een privé-dagje van pure verwennerij!

Ga je mee met mij op reis? Kies hieronder je datum en klik op 'in winkelwagen'.

Kom je graag met 2 relaxen, dan krijg je een mooie korting! Boek 2 tickets voor 255€ ipv 278€ met de kortingscode BESTIES2

Kom met 2 Relaxen voor 255 euro met code BESTIES2

DagRetraite op een Magische locatie in de natuur met ontprikkeltools inbegrepen.

€ 139,00
Kom met 2 Relaxen voor 255 euro met code BESTIES2

DagRetraite op een Magische locatie in de natuur met ontprikkeltools inbegrepen.

€ 139,00

Deze magische reis gaat door op een unieke locatie in een bosrijke omgeving in Gierle (Lille). De volledige dag staat in het teken van rust en ontspanning en is een echt kado voor jezelf!! Samen in een intieme groep van max 7 gelijkgestemden gaan we op reis naar innerlijke rust. Er zijn dus slechts 7 plekjes per reis.

Ervaringen van mijn reisgenoten...

Na de dagretraite voel ik me helemaal opnieuw opgeladen (batterijtjes) en vandaag meteen gestart met de Miracle Mornings, wat mijn focus echt verhoogt.

Ik ga dit nu proberen vol te houden elke ochtend.

Chloë


De dagretraite was heel erg interessant en de locatie was sprookjesachtig. We maakten een fijne wandeling in de buurt en de workshop aromatherapie was super aangenaam en goed gedaan. We kregen een heerlijke lunch en snacks met aandacht voor gezondheid. Het huisje is een hele belevenis!

Suraya

Ik vond jou dagretraite een zalige verwennerij.

En dit in een rustige omgeving en in een erg gezellig huisje. Iedereen kon direct zichzelf zijn en dat maakte het een topdag. De lunch en de geursessie vond ik erg tof. Een aanrader.

Karen 

Ik vond de verwendag erg waardevol. De dag kwam voor mij tijdens een heel pittige periode. Ik heb er veel aan gehad. De mooie wandeling, de workshop, het magic morning ritueel,... Het was echt een heel bijzondere dag voor mij.

An

Bedankt voor de mooie dag die je ons bezorgde. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en je humor plaatste alles in het juiste perspectief. Ik heb het meeste genoten van de zintuigen wandeling. De locatie was magisch...Ben beginnen lezen in het boek ´miracle morning'. Het is tijd om wat positiviteit in mijn leven toe te staan. Deze dag voelde aan als een begin van iets moois. Bedankt om door te geven waar jezelf veel aan gehad hebt. 

Tot op een latere ontmoeting.

Machteld 
 

Wat een heerlijke plek is Robur op den Eik,

het huisje is een kunstwerk vol magie...

Katrien is een warme ,lieve gastvrouw die je tot in de puntjes verwent met natuurbeleving in de omgeving, lekker en gezond eten, heerlijke geuren met aroma's, momenten van meditatie die je dicht bij jezelf brengt en natuurlijk ook gezellig kletsen onder elkaar!

Kortom alle ingrediënten voor een geslaagde me-time dag op een zalige locatie! Een aanrader!

Kristien

 

 


Wendy - Wereldwoud


Eens je hier over de dorpel stapt overvalt er je een gevoel van rust en harmonie. Dit is echt de ideale locatie!
De ontvangst door Katrien is zeer hartelijk, zoals ik haar ken, en het heerlijke zelfgemaakte bananenbrood en lekkere losse thee staan al klaar.

Bij een dagretraite met Katrien merk je aan alles dat ze dit vol liefde en passie doet. En niet vanuit het “dit is mijn job” oogpunt. Het is ook fijn dat de retraites in kleine groepjes doorgaan en zeker niet gericht op massa.
Er wordt dan ook aan alles gedacht: de ganse dag thee à volonté (zowel koude als warme) en een uitgebreide keuze van beide, bananenbrood bij ontvangst, gezonde lunch met enorm veel keuze aan groenten, heerlijk gezond fruit dessert,  gebak na de middag.

Katrien is laat je niet met lege handen naar huis gaan want voor iedere deelnemer is er een goodie bag met oa een edelsteen, thee, versnapering, balpen, schrijfboekje, en waarschijnlijk ben ik nog wel iets vergeten op te noemen.

Het miracle morning ritueel is heel interessant en heel handig is het overzichtelijke invulblad dat je meekrijgt waarmee je thuis onmiddellijk aan de slag kan. Het geeft mij een houvast en herinnert mij eraan om het te blijven toepassen maar dat gaat de éne dag al wat beter dan de andere.

Matcha had ik nog nooit gedronken, het ritueel spreekt mij wel aan, maar ik zou het niet ’s morgens drinken omwille van de hele ceremonie die toch wel wat tijd in beslag neemt. Maar het kan wel helpen om je dag op een ontspannende manier mee te starten, als je hier de nodige tijd voor wil voorzien. Ik ben niet weg van de smaak van de thee, misschien ligt het ook aan de groene kleur waaraan ik moet wennen.

De zintuigenwandeling is super ontspannend en vlakbij het huisje dus ideaal. Onderweg doen we ook enkele oefeningen waaronder een voorwerp in het water gooien om iets naar keuze los te laten.
Dat zet wel dingen in gang waarbij er al eens een traantje gelaten wordt.

De gezonde lunch is voor mij zeker ook een meerwaarde! Een lekkere salade is veel meer dan sla, tomaat en komkommer met mayonaise. Want hier komt er geen mayonaise of dressing aan te pas. Voor mij wel effe wennen dat de salade afgewerkt wordt met olijfolie of walnootolie en allerhande noten en zaden.  Maar wel super lekker en je proeft de groenten ipv ze te wentelen in vettige saus.
Ik pas dit nu thuis en op het werk ook vaker toe want voordien at ik ’s middags boterhammen met beleg. Heel eentonig, weinig smaak en een pak minder gezond en dan heb ik het nog niet over de lichamelijke ongemakken van te veel brood.

De aroma therapie rollers gebruik ik vaak in het dagelijks leven, eentje ligt op mijn werk in de schuif van mijn bureau, en die gebruik ik bijna dagelijks en ook tussendoor als ik  een minder moment heb. Het neemt het moment niet weg maar het verlicht wel een beetje. Dus het doet wel iets en heeft zeker een meerwaarde.

Ik ben wel blij dat je de keuzemogelijkheden beperkt hebt! Op zich heel fijn dat je zoveel keuze hebt in allerhande geuren, maar het maakt het kiezen wel heel moeilijk, zeker voor de twijfelaars onder ons. Ook heel goed dat er van iedere combinatie een roller is, zo kan je zien of de geuren je aanspreken in die welbepaalde combinatie.

De orakelkaart is ook iets wat ik heel fijn vind! Het hoort er echt wel bij als afsluiter van deze zeer fijne, ontspannende dag! Sommige kaarten zijn heel duidelijk, andere zetten je tot nadenken.

Deze dagretraite is dus echt wel een aanrader om jezelf (meermaals) cadeau te doen. 

Kirsten (nam al 2 keer deel ;-))

Aangezien het aanbod van Katrien me heel erg aanspreekt had ik mezelf heel snel ingeschreven om toch maar zeker te zijn van een plaatsje voor de dagretraite.
De verwachtingen bij deelnames aan de zintuigenwandeling, het zelfzorgtraject, de online cursus: een lach elke dag en een lachwandeling werden altijd overtroffen.
Bij deze Reis naar innerlijke rust lag mijn lat dan ook erg hoog. (Gelukkig wist Katrien dit niet😉)
En weer is ze erin geslaagd om de verwachtingen 200% in te lossen.
Bij het betreden van het huisje begreep ik ineens waarom ze het omschreef als een magische plek. Robur op den eik heeft een heel rustgevend effect gehad.
Doordat alles met natuurlijke materialen gemaakt is, is de verbinding met de natuur voor mij makkelijk te maken. En steeds een uitzicht op de natuur.
Na de kennismaking volgde het Miracle Morning ritueel wat voor mij nieuw was.
Hierdoor heeft de matcha thee er een liefhebber bij.
Dan vertrokken we op een zintuigenwandeling. Deze bevond zich op heel korte afstand van het huisje. Alle zintuigen konden goed aan bod komen.
De lunch was superlekker😋,super gezond en snel klaar zoals ze had aangekondigd.
Na de lunch konden we ons buiten zetten om aan de slag te gaan met de aromatherapie.
Voor mij persoonlijk leek het dat niet ik de geuren koos maar wel omgekeerd!
De roller die voor mij gemaakt werd paste helemaal bij mijn gevoel van de dag: Joyfull
Bij de meditatie en visualisatie rond zelfliefde besefte ik pas na een tijdje dat ik die tijdens het zelfzorg traject ook gedaan had.
Wat heb ik genoten van deze dag helemaal voor mezelf!
Ik was weer helemaal zen!
Besef nu ook dat herhaling zorgt voor een bepaalde routine. Vanuit de zintuigenwandeling is er bij mij al zo’n routine gekomen en kan ik veel sneller terug tot rust komen en aarden als het nodig is.
Door deze dag nog eens andere oefeningen gedaan te hebben  heb ik een opfrissing gehad over andere technieken.
En zoals steeds laat Katrien je niet met lege handen naar huis gaan🤭.
Voor mij is het alleszins meer dan de moeite waard geweest en voor herhaling vatbaar.
Een leuk extraatje is dat ik tijdens deze dag weer heel interessante mensen leerde kennen en met iemand ook al terug heb afgesproken.
Micheline"Wat heb ik genoten van zo'n dag helemaal voor mezelf.

Het was voor mij een totale ontspanning, zo erg dat ik bij thuiskomst erg moe was en in de zetel in slaap viel.

Dat is wat ze noemen 'alles loslaten'.

Bij aankomst had ik al meteen de klik: wat een toplocatie, met een prachtig staaltje eco-architectuur en de geur van een zuiders land.

Ook het gezelschap was rustig en zielsverbonden.

Wat ik meeneem in mijn dagelijkse bezigheden is voldoende stilstaan bij wat ik allemaal rond mij heb.

De kleine dingen koesteren: de vlinder in de tuin, het geluid van spelende kinderen, het routineus gedrag van de poezen op het dak van de veranda, ..."

Nicole


Het Hobbithuisje.
Dinsdag 11 juli, een prachtige zonnige dag.
Vol nieuwsgierigheid reed ik richting Lille.
Zonneschijn.


En daar toegekomen was ik aangenaam verrast.  Wat een mooi Hobbithuisje in het midden van de rustige natuur.
Puur natuur.


Een goedlachse goedemorgen en een knuffel.
Verwarmend.


Nadat al de deelneemsters gearriveerd waren gingen we genieten van een vers zelfgemaakt bananenbrood en een rustgevende thee.
Heerlijk.


Zo was onze reis naar innerlijke rust gestart.
Rust.

Op naar de zintuigen wandeling in een net geopend stukje natuur.
Ontdekken.
 
Bij de vijver. Zoek iets uit de natuur.  Projecteer hierop iets wat je hebt meegemaakt en wil vergeten.  Sta hier even bij stil en werp het dan in het water.
Loslaten.

Onder onze speciale boom.  Oefening rond wat we onzelf en anderen toewensen.
Positieve gedachten.

Tijd voor een gezonde lunch.
Verwennen.

Aroma therapie was totaal iets nieuws voor mij.
Ontdekken.

Om de dag af te sluiten.  Even stilstaan bij "  Waar ben ik fier op?  En wat neem ik mee?
Dat was een harde noot om te kraken.   Iets aangenaams werd hier voor mij persoonlijk gekoppeld aan het meeste onaangename uit mijn leven.
Het verleden afsluiten.
Katrien,
Voor mij was het een perfecte dag.  Ontkoppelen van alles.  Uit de grond van mijn hart.  Dank je wel.  Je bent een warm en lieve vrouw.  Voor mij was het inspirerend en leuk om dit samen met andere te kunnen delen.
Vele warme knuffels,
Ilse 


"Op dinsdag 11 juli sloot ik mij aan bij de dagretraite van Katrien.

Wat schoorvoetend, niet goed wetende wat te verwachten.

Ik werd warm onthaald door de gastvrouw en de andere deelnemers van de retraite.

De dag vloog voorbij en we voelden direct een connectie. Ochtenroutine, lekkere theetjes, gebak een heerlijke lunch. Zintuigenwandeling, workshop aromatherapie, ...

Er was tijd en aandacht voor elkaar.

Het was in 1 woord "geslaagd"

Ingrid


Wil jij graag met een groep vriendinnen, zussen, collega's, buurvrouwen, ...samen deze dagretraite beleven? Vanaf 5pp mag je zelf een datum kiezen voor een privé-dagje van pure verwennerij!

Ik ervaarde het als een heel ontspannende dag op een aangenaam tempo.

Katrien haar warme lach en onuitputtelijke bron aan liefde maakt dat je je meteen op je gemak voelt.

Het voelde echt aan als verwennerij. We werden goed ‘verzorgd’ 

Na de dag voelde ik me nog meer ontspannen dan bij het toekomen. Het lukte me achterna beter om mee te gaan in de flow van het leven en alles te nemen zoals het komt.

Er was ruimte voor mijn individuele behoeften en dit maakte dat ik mij gehoord en gezien voelde in wie ik ben.

Bedankt voor de fijne ervaring en doe zo vooral verder!!!

Tinne

Ik heb mogen deelnemen aan de 1ste retraitedag. Ik ben er open-minded naartoe gegaan en heb me volledig laten onderdompelen door het hele gebeuren. De magische plek waar het gebeurde , was een ideale locatie.
Het heeft bij mij het nodige in gang gezet om actief verder te gaan met zelfheling daar ik herstellende was van kanker.
Ik ben dankbaar dat ik deze dag mezelf cadeau heb gegeven.
Dank je wel Katrien, voor deze ervaring.

Daniëlle

 


Deze dag kwam voor mij op het juiste moment,  een moment waarop ik het even niet meer zag zitten en ik aanvoelde dat ik mijn grenzen stilletjesaan aan het overschrijden was.  Een gevoel dat ik herkende van een vijftal jaren geleden toen ik een half jaar uit was met een burn out.

Die dag heeft me de kracht gegeven om terug te genieten van de kleine dingen in het leven en van terug tot mezelf te komen.  Daardoor kon ik de zaken terug wat meer in perspectief brengen en op de handrem gaan staan.  Ik ga terug meer de natuur in en voel echt dat me dat 'heelt' 

Dus bedankt Katrien,  om me hieraan terug te laten herinneren!  Ik voel dat ik er nog niet helemaal ben,  maar met stapjes kom ik er wel en jij was daarin een belangrijke eerste stap in dat proces 😊

Wendy

Ga je mee met mij op reis? Kies hieronder je datum en klik op 'in winkelwagen'.

Gun jij jezelf een hele dag pure verwennerij en me-time?

Kom met 2 Relaxen voor 255 euro met code BESTIES2

DagRetraite op een Magische locatie in de natuur met ontprikkeltools inbegrepen.

€ 139,00
Kom met 2 Relaxen voor 255 euro met code BESTIES2

DagRetraite op een Magische locatie in de natuur met ontprikkeltools inbegrepen.

€ 139,00

Deze magische reis gaat door op een unieke locatie in een bosrijke omgeving in Gierle (Lille). De volledige dag staat in het teken van rust en ontspanning en is een echt kado voor jezelf!! Samen in een intieme groep van max 7 gelijkgestemden gaan we op reis naar innerlijke rust. Er zijn dus slechts 7 plekjes per reis.

Geen enkele data die past voor jou? Stuur me een mail via info@wandelmetgevoel.be