Module 3: Toepassingen van LachYoga (3m03s)

LachYoga is niet meer weg te denken en wint steeds meer aan populariteit bij alle lagen van de maatschappij, van klein tot groot en jong tot oud! Zo heeft lachYoga zowel bij kinderen als bij senioren veel succes en ook vele voordelen voor zowel lichaam en geest. 

Ook in de bedrijfswereld wordt lachYoga gebruikt om stress op de werkvloer aan te pakken!

Verder bespreek ik in deze module op welke manieren lachYoga kan beoefend worden zoals online lachsessies, ofline lachworkshops, lachwandelingen en de lachclubs die elk jaar de Wereldlachdag vieren op de eerste zondag van mei. 

5.1 Lachwandelingen met Wandel met Gevoel (5m35s)

 

Lachen is gezond en wandelen is gezond, een ideale combinatie dus. Tijdens een wandeling van 1,5u doen we opwarmingsoefeningen, ademhalingsoefeningen en uiteraard veel lachoefeningen om zo opnieuw te verbinden met ons innerlijke kind en vooral samen veel plezier te ervaren. We doen zelfs een lachmeditatie waardoor we helemaal ontspannen en lichter naar huis gaan. Zin in een lachwandeling? Ik neem je graag eens mee. :-)Reactie plaatsen

Reacties

Micheline Gevers
7 maanden geleden

Ik deed al meerdere lachwandelingen mee en is steeds top! Absolute aanrader

Katrien - Wandel met Gevoel
7 maanden geleden

Hey Micheline, het was super om jou erbij te hebben :-) en ik ben er zeker van dat er nog vele lachwandelingen zullen volgen :-)

Sara
een jaar geleden

Deze combo lijkt me echt iets voor mij 🤩

Katrien - Wandel met Gevoel
een jaar geleden

Hey Sara, Ja wandelen en lachen is inderdaad super plezant en gezond!!! Altijd eens welkom om mee op lachwandeling te gaan!!! Groetjes Katrien